Treći remi fudbalera Vojvodine u Antaliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2010, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći remi fudbalera Vojvodine u Antaliji

ANTALIJA - I treću kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji fudbaleri Vojvodine odigrali su bez pobednika.

Ovoga puta sa češkim prvoligašem Slovačko 3:3, nakon što je zbog nevremena juče otkazan susret sa ukrajinskom Vorsklom.

Ekipa iz Uherskih Hradišta, u kojoj je svojevremeno igrao i Darko Šuškavčević, zauzima 14.mesto u konkurenciji 16 klubova Gambrinus lige, sa četiri pobede i dva nerešena rezultata.

Dvaput su Česi vodili sa po dva gola razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prvi gol za Vojvodinu postigao je Mrđa za rezultat prvog poluvremena 1:2, da bi u nastavku, najpre Bilbija, a potom i Tadić iz penala anulirali vođstvo protivnika za konačnih 3:3.

Novajlija iz banjalučkog Borca Nemanja Bilbija postigao je po jedan gol na sve tri utakmice: sa Košicama 1:1, Sigmom 1:1 i konačno, sa Slovačkim 3:3.

Poslednju takmičarsku proveru na terenima turskog letovališta Vojvodina je planirala za četvrtak, 11.februar, u meču sa Temišvarom.

Povratak u Novi Sad je tri dana kasnije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi remi Vojvodine i novi gol Bilbije

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2010, 20:44

I treću utakmicu na pripremama u Antaliji, fudbaleri Vojvodine okončali su remijem. Današnji rival je bila ekipa Slovačko, a meč je završen rezultatom 3:3.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.