Trećeligaš namučio Vulvse, Siti ide u Vels

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećeligaš namučio Vulvse, Siti ide u Vels

Vulverhempton posle preokreta eliminisao Šruzberi, a maleni Njuport iznenadio Midlsbro, u ponovljenim utakmicama četvrtog kola FA kupa.

Vulverhempton Vonderersi još jednom su se propisno namučili u susretu sa trećeligašem Šruzberijem.

Nakon što su u prvom meču izborili remi tek u 93. minutu, pred svojim navijačima su rano stigli do vođstva od 1:0, pa bili prinuđeni da se opet "čupaju" iz zaostatka.

Šruzberi je do 39. minuta preokrenuo na 1:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je Met Doerti u sudijskoj nadoknadi vremena, svojim drugim pogotkom, izjednačio na 2:2.

Pobedu od 3:2 i prolaz u osminu finala FA kupa, premijerligašu je u 62. minutu doneo Ivan Kavaleiro, jedan od brojnih Portugalaca u sastavu pod komandom Nuna Espirita Santa.

Klub Divizije 2 (četvrte lige) Njuport kaunti iznenadio je Midlsbro (2:0), koji se nalazi u vrhu tabele Čempionšipa i ima ambiciju da se vrati u elitno društvo.

Nagrada za Njuport biće okršaj sa prvakom Engleske Mančester sitijem na domaćem terenu! Velšani će dočekati Siti sigurno pred svih 7.850 ljudi na stadionu "Rodni parejd".

Brentford (Čempionšip) je protiv Barneta (peta liga) opravdao ulogu favorita pobedivši sa 3:1, a još jedan drugoligaš u osmini finala biće Kvins Park Rendžers, koji je savladao trećeligaša Portsmut - 2:0.

PAROVI OSMINE FINALA (15-18. februara)

Kvins Park Rendžers (2) - Votford (1)

Vest Bromvič Albion (2) ili Brajton (1) - Derbi kaunti (2)

Vimbldon (3) - Milvol (2)

Njuport kaunti (4) - Mančester siti (1)

Bristol siti (2) - Vulverhempton (1)

Donkaster (3) - Kristal Palas (1)

Svonsi siti (2) - Brentford (2)

Čelsi (1) - Mančester junajted (1)

U zagradama se nalazi rang u kome se klubovi takmiče.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.