Treće veliko NE za Inter, ali i novo ime kao zamena za Lautara!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 08:15

Treće veliko "NE" za Inter, ali i novo ime kao zamena za Lautara!

Još jedan napadač se zahvalio Interu.

Čelnici Intera iznenada su se našli u velikom problemu, ukoliko Lautaro Martinez uspe da izdejstvuje svoj transfer u Barselonu.

Italijanski mediji danas prenose da je Edinson Kavani i definitivno odbio ponudu Intera i da ne želi da se preseli na Đuzepe Meacu.

Tutosport navodi da je ovo treće veliko "NE", koje je Inter dobio posle Tima Vernera koji je izbrao Čelsi i Drisa Mertensa koji je odlučio da produži ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Napolijem.

Isti izvor navodi da se Antonio Konte sada okreće novim/starim metama, a to su Pjer-Emerik Obamejang i Andrea Beloti.

Kapiten Arsenala se već povezivao sa Interom pre nekoliko nedelja, pa je ta tema utihnula, a sada je opet aktuelna. Arsenal će pustiti Obamejanga za 20-25 miliona evra, pošto ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora.

Novo ime na listi je Andrea Beloti, napadač Torina, za koga su Bikovi svojevremeno tražili 60-70 miliona evra, ali je on potom "nestao".

Beloti je eksplodirao u sezoni 2016/17 kada je postigao 28 pogodaka u sezoni, ali potom u naredne tri nije dao više od 15 u Seriji A, a ove je stao na devet.

Beloti ima 26 godina, mlađi je od Obamejanga, ali i drugačiji tip igrača, pa ostaje da vidimo šta će odlučiti Antonio Konte.

Podsetimo, Lautaro Martinez je sklopio dogovor sa Interom i Konteom da do kraja sezone odigra maksimalno sve utakmice, i da će mu klub dopustiti da ostvari svoj transfer iz snova u Barselonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.