Treća u nizu za Zvezdu

Izvor: MVP.rs, 11.Sep.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća u nizu za Zvezdu

Crveno-beli su odigrali još jednu kontrolnu utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su i treću uzastopnu pobedu od starta priprema za novu sezonu. Posle trijumfa u kontrolnim mečevima protiv rumunskih prvoligaša Kluža i Temišvara, izabranici trenera Dejana Radonjića savladali su i podgoričku Budućnost VOLI rezultatom 77:75.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Nikola Rebić sa 15 poena, Stefan Nastić je postigao 12, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Sofoklis Skorcanitis 11, a Nemanja Dangubić 10 poena. Stefan Jović je ubacio devet, Branko Lazić sedam, Rajan Tompson šest, Marko Gudurić četiri, a Marko Tejić tri poena.

Zvezda će za vikend gostovati u Kraljevu, gde je očekuje učešće na "Mega Leks Kupu". Crveno-beli će u subotu od 18 sati, u novoj kraljevačkoj Hali sportova, igrati protiv solunskog PAOK-a, dok drugi polufinalni par čine Mega Leks i turski Trabzonspor. U nedelju će se igrati utakmice za plasman, a svi mečevi sa ovog turnira biće direktno prenošeni na televiziji "Sport klub".

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.