Trebalo je da slušam trenera i oca

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Trebalo je da slušam trenera i oca"

Bivši svetski šampion Endi Ruiz je naveo da je nespreman ušao u duel sa Entonijem Džošuom.

Amerikanac meksičkog porekla je poražen u revanš meču za šampionske pojaseve u teškoj kategoriji, pošto je prethodno savladao Džošuu i postao prvak.



"Tri meseca slavlja su uticala na mene, šta drugo da kažem... Treba učiti iz grešaka, dobro je da sam to naučio dok sam još mlad. Ovo je početak, biće još mojih borbi
", rekao je Ruiz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je konstatovao da je imao višak kilograma.

"Nisam mogao da se krećem kako sam želeo, da sam bio lakši, onda bih verovatno pustio ruke i bio drugačiji borac", istakao je Ruiz.

Bivši šampion je naglasio da je trebalo da sluša trenera i oca.

"Pristupio bih drugačije. Razočaran sam, trebalo je da ih slušam, ali sam trenirao na svoj način", naveo je Ruiz.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLE PORAZA OD DŽOŠUE: Oglasio se Ruiz...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019

Imao je šta da poruči...Bivši svetski šampion Endi Ruiz je naveo da je nespreman ušao u duel sa Entonijem Džošuom. On je takoše istakao da je morao poslušati savete svoga oca...- Tri meseca slavlja su uticala na mene, šta drugo da kažem.. Treba učiti iz grešaka, dobro je da sam to naučio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.