Izvor: Blic, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebalo je da igram u Almatiju

Bod iz utakmice sa Portugalom je dovoljan, ali mrlju na sve je bacio poraz od Kazahstana. Mnogo smo izgubili u Almatiju. Da smo tamo dobili, uz bod sa Portugalom bili bismo mnogo bliže Evropskom prvenstvu. Što se mene tiče, put u Almati me nije uopšte umorio i, ako mene pitate, najbolje bi bilo da sam igrao utakmicu u Kazahstanu. Selektor je, međutim, odlučio drugačije i ja sam to ispoštovao.

Protiv Portugala nam je mnogo nedostajao Nikola Žigić. Kada je on u timu, i nama u defanzivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je lakše. Kada nas protivnik pritisne, dugim loptama samo potražimo njega, posle čega možemo da predahnemo. Da je on mogao da igra, siguran sam da bismo postigli bolji rezultat.

Kada sam u sredu dobio žuti karton, uopšte nisam razmišljao o narednom meču sa Finskom. Mislio sam samo kako da zaustavimo Portugalce. Nažalost, u Finskoj neće biti ni Žigića, ali oni koji budu igrali u Helsinkiju znaju da nas pobeda nad Fincima dovodi u mnogo bolji položaj i verujem da ćemo pobediti na toj utakmici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.