Treba li Juve da prihvati trampu sa Junajtedom?

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba li Juve da prihvati trampu sa Junajtedom?

Dva kluba zainteresovana za nekoliko igrača, a Englezi imaju ideju...

Junajted ima novu ideju, da ponudi Lukakua u zamenu za Dibalu.

Engleski mediji su lansirali sinoć ovu informaciju, Dibala je nešto skuplji, pa bi "Đavoli" verovatno doplatili nešto novca Italijanima, a posao bi bio dobar za obe strane.

Lukaku želi da napusti klub, međutim, cena mu je oko 70 miliona evra i ima ogromnu godišnju platu, Inter koji je zainteresovan, nema novca za ovu kupovinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sa druge strane, Juventus bi morao da se oslobodi prvo Iguaina, ako se vrati ranije sa pozajmice, a zatim i Mandžukića, koji je završio sezonu i iako je produžio ugovor, zbog problema sa Alegrijem vrlo je moguće da ode u Kinu.

Prema nekim tvrdnjama iz izvora bliskih klubu, Mandžukić ne želi da više igra po boku, a ne bi prihvatio ni da bude zamena Kinu, koga Juventus namerava da forsira od naredne sezone.

Sve je na dugom štapu, Lukaku je spreman navodno i da smanji primanja kako bi završio u istom timu sa Ronaldom. Njegove fizičke karakteristike su ono što je interesantno Juventusu koji na bokovima ima Bernadeskija i Ronalda, kao i Kuadrada i Daglasa Koštu, mada će jedan od njih dvojice verovatno otići.

Čeka se ponuda Junajteda, Juve i dalje razmišlja o Ikardiju, što pokazuje da traže napadača i da će biti promena u ofanzivnoj liniji.

Inače, Soslkjer želi i Kansela koji takođe nije zadovoljio Alegrija, pre svega u defanzivnom delu, ali Portugalac je papren, košta oko 60 miliona. Pominjan je i Daglas Košta, međutim njega hoće i Siti, i Pari Sen Žermen.

Nije ni tajna želja Juventusa da se domogne Pogbe, ali je Junajted odbio da Francuza menja za Dibalu, plus, u Juventusu smatraju da je i 150 miliona previše za bivšeg fudbalera i pod tim uslovima neće ni ući u trku, pogotovo što bi Pogba, čak i da smanji primanja zarađivao oko 12 miliona evra po sezoni...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.