Treba da se ženi u junu: Povređeni fudbaler Borusije uveliko planira venčanje sa španskom novinarkom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba da se ženi u junu: Povređeni fudbaler Borusije uveliko planira venčanje sa španskom novinarkom (FOTO)

Kao što je poznato, nedugo posle bombaškog napada u Dortmundu defanzivac Borusije Mark Bartra operisao je ruku zbog povreda nastalih od eksplozije.

Nesrećni Španac je najgore prošao u autobusu Milionera koji je očigledno bio meta napada, taman kada mu je u životu sve krenulo.

>>> Bombaški napad u Dortmundu Pronađeno je pismo u kom se preuzima odgovornost za napad na autobus fudbalera Borusije!

Ustalio se u postavi Borusije i napokon dobio priliku da u kontinuitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << igra fudal, dok mu je na porodičnom planu još bolje išlo.

Bartra je već tri godine u vezi sa atraktivnom novinarkom Melisom Himenez s kojom ima dvogodišnju ćerku, a par treba da se venča za mesec i po dana. Tačnije - u junu, nedugo posle završetka sezone.

Foto: Tanjug/AP

Kako nemački mediji prenose, Melisa je putem medija čula o eksploziji i ''brzinom munje'' se pojavila u bolnici gde je njen dragi smešten.

Naravno, uz njega su bili roditelji kao i brat blizanac Erik koji je, takoše, igrao u mlađim kategorijama Barselone. Kluba gde je Bartra i ponikao.

U nastavku pogledajte fotografije Bartre i njegove devojke, uskoro supruge:

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on Jul 15, 2016 at 4:03am PDT

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on Dec 24, 2016 at 10:01am PST

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on Dec 24, 2016 at 12:17am PST

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on Jul 5, 2016 at 7:25am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Uhapšen Islamista za napad na autobus Borusije!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017

Desilo se i prvo hapšenje nakon incidenta koji se sinoć desio u Dortmundu...Situacija u Dortmundu se smirila, a danas je došlo i do prvog hapšenja...Došlo je sinoć do čak tri eksplozije u blizini Dortmundovog autobusa u kojem su bili smešteni igrači, najgore je prošao Mark Bartra koji je morao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.