Traže se basketaški vladari glavnog grada

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže se basketaški vladari glavnog grada

Predstojećeg vikenda na platou ispred šoping mola "Delta siti" na Novom Beogradu biće održan jubilarni, deseti turnir "Siti basket 3 na 3".

Kao i prethodnih devet godina, kraj maja rezervisan je za turnir "Siti basket 3 na 3", koji okuplja najbolje basketaše Beograda, ali i sve one koji misle da vredi oprobati se na ovom uvek zanimljivom nadmetanju.

Za subotu 25. maj predviđene su dve kvalifikacione runde, a za nedelju finalne borbe.

Ekipe uz trojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača na terenu mogu da prijave jednu izmenu.

Besplatne prijave do petka se mogu podneti info pultu šoping mola "Delta Siti", kao i na telefone 011/2203-624 i 065/2203-600.

Tehničku podršku turniru pružiće Sportski savez 3x3 Basket Srbije.

Najboljima sleduju nagrade u vidu sportske opreme, ali organizatori su najavili određene povoljnosti i za sve ostale učesnike.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.