Transferi - Pregled dana (20.07.19.)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi - Pregled dana (20.07.19.)

Nazire li se kraj bar jednoj velikoj letnjoj sagi?

U danu za nama, dosta se pisalo u Mauru Ikardiju, koji je sve bliži Juventusu, a ovaj signal iz kluba na to jasno ukazuje.

Nešto kasnije u prvi plan je izbila još jedna opcija za Ikardija, ali utisak je da od nje neće biti ništa.

Sve je začinio Arigo Saki pitanjem treba li Ikardi Juventusu i objašnjenjem zbog čega se ne slaže sa ovim transferom.

Druga velika letnja saga je i situacija oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nejmara, o čemu je u subotu uveče govorio i trener PSŽ-a Tomas Tuhel, koji je odbacio spekulacije da je već kontaktirao Nejmarovog potencijalnog naslednika.

Za to vreme, Mesi sprema ultimatum Barseloni, a piše se sve više i o kontaktima Barselone i Juventusa, uz posredovanje Mina Rajole.

A šta je novo smislio Kilijan Mbape?

Na Ostrvu se sprema jedan odlazak iz Liverpula, koji ima veze sa Van Bisakom.

Pogba ne odustaje od odlaska iz Junejteda, ali teško će mu se želja ispuniti.

Na domaćoj sceni, najzanimljivije su spekulacije o povratku Miloša Degeneka u Crvenu zvezdu. Do kraja vikenda se očekuje rasplet.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.