Transfer propao? Bik mora da sredi glavu, Kinezi spremili sedam pojačanja Konteu!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 10:06

Transfer propao? "Bik" mora da sredi glavu, Kinezi spremili sedam pojačanja Konteu!

Klauzula je istekla, tvrde u Interu, videćemo hoće li uopšte sesti za sto sa Barselonom. U klubu vidaju rane od Mihajlovića, stižu, posle Hakimija, još tri nova igrača...

Klauzula više ne vredi. Naime, prema tvrdnjama Intera, iako se pričalo o prve dve nedelje jula, Italijani tvrde da je danas istekla, više ni 111 miliona za Lautara Martineza nije dovoljno.

Doduše, Barselona nije imala ni nameru da plati klauzulu, oni traže dogovor u novcu i jednom igraču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali sada više niko ne može da kupi Lautara bez pregovora sa Interom.

Oni u ovom trenutku ne postoje, Katalonci neće dati više od 65 miliona i jednog igrača, a Inter traži 90, plus Žuniora Firpa.

Od dogovora nema ništa, mada Barselona smatra da će sam igrač izvršiti pritisak čim se prvenstvo završi, početkom avgusta. Doduše Inter igra i u LE, to im je jedina prilika za trofej, videćemo kada će se sam igrač oglasiti.

Pao je u formi, bez njega tim ne pobeđuje, jasno da je cela situacija imala uticaja, Konte i Marota su razgovarali sa njim i poručili mu da sredi glavu.

Kineski vlasnici i dalje žele uspeh po svaku cenu, pa će dodatno pojačati tim, Konteu je obećano da će dobiti nove igrače kako bi pojačao sve linije tima i učinio ono što i Juventus, imao za svako mesto dva fudbalera. Golman Radu će se vratiti, biti konkurencija Handanoviću, u odbrani stiže mlađi štoper umesto Godina, kandidati su Kumbula iz Verone ili iskusniji Izo iz Torina koji je prošle godine debitovao za "Azure".

U sredini terena, Inter već ima pristanak Tonalija, treba se dogovoriti sa Brešom koja traži previše, 50 miliona. Konte insistira da stigne Vidal, videćemo hoće li isterati svoje, a pojačanje, uz pretpostavku da ostane Lautaro dobiće i u napadu. Kandidati su Džeko, koga su želeli i prošlog leta, i Žiru iz Čelsija koji jeste potpisao novi ugovor, ali dolaskom Vernera, Francuz će biti, kao i prošle godine u drugom planu.

Ne treba zaboraviti ni Emersona Palmijerija koji je blizu, on će zauzeti mesto kraj leve aut linije, pa će tako Inter praktično promeniti bokove i sredinu, odnosno dovesti sedam igrača u ovom prelaznom roku...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.