Transfer bomba: Kiković iz Srpske lige u Porto

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer bomba: Kiković iz Srpske lige u Porto

Srpskoligaške ino-transfer bombe, u poslednje vreme, redovno odjekuju, ni ova zima nije izuzetak. Danko Kiković, dosadašnji vezista Srema iz Jakova, potpisao je za Porto!
Poletarac koji je nedavno proslavio punoletstvo, radiće, u predstojećem periodu, sa B timom i omladincima slavnog kluba.
Sve se odigralo zahvaljujući menadžeru Jovici Radonjiću, ponovo je „obrenovačka veza” odradila posao kako valja. Kiković je, pre godinu dana, stigao u Jakovo kao deo „paketa” >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Radničkog (O), a Radonjić koji, između ostalog, brine i o karijerama Miralema Sulejmanija i Nemanje Tomića, uspešno je posredovao i u prethodnim transferima igrača koji su ponikli kraj Kolubare, Radosava Petrovića i Filipa Đuričića.
– Prvi utisci su odlični, lepo su me prihvatili – javlja iz Portugala Kiković – Narod ljubazan, kulturan, uslovi za rad su savršeni. Ljudi iz Portoa su, od novembra, gledali nekoliko mojih utakmica i pozvali me da dođem. Oduševljen sam, za početak, sada je na meni da se nametnem.
Trener Srema Srđan Blagojević izuzetno lepo se izrazio o Kikoviću:
– Jako talentovan igrač, primetio je to i selektor naše omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović i pozvao ga na poslednje okupljanje. Danko još nije završio svoj fizički razvoj, očekujem da napravi bum za dve, tri godine, Porto vidi u njemu investiciju za budućnost. Ovaj transfer je još jedna potvrda da se u Jakovu radi organizovano i kvalitetno sa mladim fudbalerima. Miloš Stanojević je, podsećam, letos otišao u Rad, vidim da će kolega Marko Nikolić na njega ozbiljno da računa u prolećnom delu prvenstva. Očekujem da se u letnjem prelaznom roku nastavi trend odlazaka igrača iz Srema u velike klubove.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav transfer: Iz Srpske lige u Porto!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2013

Dosadašnji vezista srpskoligaša Srema iz Jakova Danko Kiković potpisao za Porto. U prvo vreme će igrati za B tim i omladince...Verovali ili ne, ali moguće je i ovo!..Dosadašnji vezista Srema iz Jakjova (Srpska BIP liga), 18-godišnji Danko Kiković prešao je u slavni portugalski klub - Porto!..Naravno,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.