Trampa na pomolu: Ken na San Siro, Ikardi u Torino

Izvor: RTS, 30.Apr.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampa na pomolu: Ken na San Siro, Ikardi u Torino

Veliki rivali Juventus i Inter mogli bi da dogovore veliku trampu prema kojoj bi Mauro Ikardi otišao u Torino, a u drugom smeru Moize Ken.
Italijanski list Korijere delo Sport navodi da su čelnici Intera Đuzepe Marota i Pjero Ausilio već obavili razgovore sa agentom Minom Rajolom oko prelaska 19-godišnje senzacije italijanskog fudbala.

Juventus, odnosno sportski direktor Fabio Paratići, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već je pokrenuo operaciju dovođenja Ikardija, čiji je odlazak sa San Sira izvestan zbog nesuglasica oko potpisivanja nove saradnje.
Pored Ikardija, na meti Juventusa je štoper Milan Škrinijar i Inter iz cele situacije želi da izvuče napadača za narednu deceniju. Toliko želi Kena da je spreman, ukoliko se ovog leta ne dogovori sa rivalom, da sačeka naredno i dovede ga bez obeštećanja kada mu istekne ugovor sa "Starom damom".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trampa Juventusa i Intera: Ken na "San Siro", Ikardi u Torino

Izvor: B92, 30.Apr.2019

Juventus i Inter mogli bi da dogovore veliku trampu prema kojoj bi Mauro Ikardi otišao u Torino, a u drugom smeru Moize Ken..."Korijere delo Sport" navodi da su čelnici Intera Djuzepe Marota i Pjero Ausilio već obavili razgovore sa agentom Minom Rajolom oko prelaska 19-godišnje senzacije italijanskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.