Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 01:30

Trajković pred Radnik: „Trijumf za ulazak u mirnu luku, nema veće motivacije!“

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je danas da smatra da bi pobeda protiv Radnika bila „veliki vetar u leđa“ njegovoj ekipi za nastavak prvenstva.
„Da probamo protiv Radnika da materalizujemo uspešna predhodna dva meča. Pobeda bi bila veliki vetar u leđa za nastavak prvenstva. Momci su fantastično radili, izgarali su na terenu i nema razloga da tako ne bude i u nedelju“, rekao je Trajković, a preneo klub.
Radnički će u nedelju dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Radnik u meču 23. kola Superlige Srbije.
„U prošlosti smo protiv Radnika igrali neizvesne i teške utakmice. Pobeda bi nam donela bodove koji nas uvode u mirnu luku, ne treba nam veća motivacija od toga. Ako budemo pravi i na našem maksimumu možemo da očekujemo tri boda“, dodao je Trajković.
Meč je na programu od 13 časova.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.