Trajković: Znamo odakle preti opasnost protiv Železničara

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 17:17

Trajković: Znamo odakle preti opasnost protiv Železničara

Trener Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Železničarom, da njegov tim zna odakle dolazi opasnost.

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra u 9. kolu Super lige Srbije na domaćem terenu igraju sa ekipom Železničara iz Pančeva.

"Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Izuzetno je bitno za nas da pokušamo da održimo pozitivan niz rezultata na domaćem terenu. Ne smemo da ponovimo partiju iz Surdulice, jer sa takvim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristupom i energijom na terenu ne možemo da očekujemo pozitivan rezultat. Dobro smo analizirali ekipu Železničara, znamo odakle preti opasnost i kako će igrati", istakao je Trajković.

Dodaje da je stručni štav analizirao i pozitivne i negativne strane u svom sastavu.

"Na poslednje tri utakmice nismo primili gol, razgovarali smo sa igračima i želimo da pozitivne aspekte u igri i dalje držimo pod kontrolom. Svesni smo i da ofanzivno moramo biti ubojitiji. Stvarali smo šanse na svim mečevima osim u duelu u prethodnom kolu. Naši napadači imaju želju i trude se, medjutim, realizacija nije još uvek na nivou", zaključio je Trajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.