Trajković: Najveća moguća čast

Izvor: Press, 22.Jan.2013, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković: Najveća moguća čast

Kontinuitet odličnih igara u jesenjem delu prvenstva bio je dovoljan da 23-godišnji Trajković zasluži selektorov poziv. Iako iznenađen, priznaje da je potajno priželjkivao da se njegovo ime nađe bar na širem spisku reprezentativaca.

-Poziv selektora Mihajlovića vrhunac je moje dosadašnje karijere, ništa lepše nije moglo da mi se desi. Ovo je nešto o čemu sanja i za šta radi svaki fudbaler. Svestan sam kakva mi se čast ukazala i daću sve od sebe da ispunim sve što se od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mene traži. Pored toga, nadam se da ću još više napredovati radeći sa Sinišom Mihajlovićem - rekao je Trajković.

 Sjajni fudbaler trenutno se nalazi na prekretnici u karijeri, jer razmišlja da li da sa kapitenskom trakom povede Vojvodinu u osvajanje domaćeg kupa ili da prihvati jednu od bogatih ponuda italijanskih i turskih klubova.

 -Za sada sam u Vojvodini i očekujem da će se uskoro sve rešiti. U Novom Sadu sam već tri godine, pre toga sam bio pet godina u Kuli, mislim da je vreme da napravim sledeći korak, što za svakog sportistu predstavlja odlazak u inostranstvo i realno je da to bude u ovom prelaznom roku – ističe Trajković, koji je u jesenjem delu prvenstva bio najstandardniji prvotimac Vojvodine.

 Reprezentacija Srbije gostovaće selekciji Kipra 6. februara u Nikoziji..

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trajković: Poziv u reprezentaciju je vrhunac karijere

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013

Fudbaler Vojvodine Branislav Trajković rekao je danas da mu je poziv selektora reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića vrhunac karijere i da ništa lepše nije moglo da mu se dogodi..."Poziv selektora Mihajlovića vrhunac je moje dosadašnje karijere, ništa lepše nije moglo da mi se desi. Ovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Trajković: Najveća moguća čast

Izvor: B92, 22.Jan.2013

Fudbaler Vojvodine Branislav Trajković rekao je da mu je velika čast što će se naći u timu Srbije na prijateljskom meču sa Kiprom...Reprezentacija Srbije gostovaće selekciji Kipra 6. februara u Nikoziji i to će biti poslednji duel 'orlova' pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014...Kontinuitet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.