Tragedija u Alžiru: Prevrnuo se klupski autobus, dvojica fudbalera poginula

Izvor: B92, 22.Dec.2023, 00:44

Tragedija u Alžiru: Prevrnuo se klupski autobus, dvojica fudbalera poginula

Dvojica članova alžirskog prvoligaškog kluba Muludija iz grada Al Bajad, poginula su u saobraćajnoj nesreći.

Do tragedije je došlo kada se autobus koji je vozio prvotimce i članove stručnog štaba prevrnuo na putu u gradu Suger, na severozapadu zemlje.

Kako je saopšteno iz Fudbalkog saveza Alžira, u nesreći su poginuli rezervni golman Zakarija Buzijani i pomoćni trener Halid Muftah, prenosi AP.

Ostali koji su se našli u autobusu su u stabilnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanju.

Lokalni mediji javili su da se autobus koji je prevozio tim prevrnuo za vreme vožnje ka gradu Tizi Uzou, u kojem je Muludija trebalo da u petak odigra ligaški meč protiv JSK Kabilije. '

'U jeku bolne tragedije koja je zadesila alžirski fudbal, Fudbalski savez Alžira odlučio je da obustavi sve fudbalske aktivnosti planirane za kraj ove nedelje u celoj zemlji'', navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.