Tragedija nekada velike nade francuskog fudbala: Saobraćajna nesreća mu je 1997. godine uskratila veliku karijeru, a juče ugasila život

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 12:32

Tragedija nekada velike nade francuskog fudbala: Saobraćajna nesreća mu je 1997. godine uskratila veliku karijeru, a juče ugasila život

Bivši krilni igrač Oksera, Sent Etjena i mnogih drugih klubova, Fabris Lepol učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u francuskom gradu Baldenheimu, usjed koje je zadobio smrtonosne povrede Tužna vest stiže iz Francuske. Bivši krilni igrač Oksera, Sent Etjena i mnogih drugih klubova, Fabris Lepol učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u francuskom gradu Baldenheimu, usjed koje je zadobio smrtonosne povrede.Predstavnici Oksera izrazili su saučešće i oprostili se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svojim bivšim fudbalerom, koji je u trenutku smrti imao svega 43 godine.Iako je Lepolova budućnost obećavala, imao je takođe i 1997. godine saobraćajnu nesreću koja ga je sprečila da napravi veliku karijeru, jer je u tom trenutku bio najveća nada francuskog fudbala.On je kao igrač Oksera osvojio prvenstvo Francuske 1996. godine, a igrao je za mladu reprezentaciju Francuske.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poginuo bivši francuski napadač

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2020

Bivši igrač Oksera i Sent Etjena, 43-godišnji Fabris Lepol poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Baldenhajmu, malom mjestu udaljenom 50 kilometara od Strazbura.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.