Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 09:55

Tradicionalno: Orlovi poleću sa Akropolja

Neposredno pre turnira u Beogradu reprezentacija će igrati na Akropolis kupu

Srbija danas čeka imena rivala na Evrobasketu 2022. Ali, pre pojavljivanja na kontenantalnom skupu sledeće u Italiji, Nemačkoj, Gruziji i Češkoj (1-18. sepembar 2022) Orlovi imaju, svi se nadamo dva velika takmičenja. Prvo, da u predolimpijskim kvalifikacijama u Beogradu (29. jun - 4. jul) osvoje prvo mesto, a zatim u Tokiju (24. jul - 8. avgust) pokupaju da se domognu još jednog odličja na najvećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sportskoj smotri na planeti.

Da bi uspeli u tome, prethodno je, naravno, uz zdravlje igrača i stručnog štaba, neophodno da prđu pripremni period u kome će, prema informacijama iz Grčke odigrati i mečeve na Akropolis kupu (18-20. jun).

Osim Srbije i domaćina Grčke na tradiocionalnom turniru u Atini, koji je zbog predolimpijskih tirnira i Olimpijskih igara pomeren za jun, učestvovaće Portoriko i za sada još neimenovana ekipa.

Ovaj turnir biće verovatno generalna proba za sve tri nabrijane reprezentacije pred odlučujuće borbe za olimpijsku vizu, jer će Portoriko učestvovati na turniru u Beogradu, a Grčka u Viktoriji, glavnom gradu kanadske provincije Brtianske Kolumbije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.