Touche! Venger odgovorio Murinju!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Touche! Venger odgovorio Murinju!

Pošto mu je "Posebni" posvetio kompletnu konferenciju za medije, Francuz je danas elegantno uzvratio.

Rat se nastavlja.

Danas je Murinjo ismejao Vengera, bacio se likom i delom Francuza, umesto da priča o sutrašnjem meču sa Njukaslom.

O tome možete da čitate ovde.

Venger u subotu igra protiv Lestera, a on je hvaleći Ranijerija iskoristio priliku da reternira Portugalcu.

"Klaudio Ranijeri je veliki trener, ali i sjajan čovek. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svi znamo da je Čelsi iz prošle decenije koji je imao velike uspehe u stvari njegovo delo", rekao je Venger.

Podsetimo, Murinjo je nasledio Ranijerija, ismevao ga i tvrdio da je trener nazvan "nula titula", ali Italijan nikada nije želeo da se spušta na nivo Portugalca.

Venger se dotakao i Murinjove tvrdnje da je jedini koji nije pod pritiskom i da je privilegija to što ne pobeđuje, a ne gubi posao.

"Postoji mišljenje da je bitan rezultat bez obzira na koji način dolazite do njega. Ja sam drugačiji, mislim da je vrlina najvažnija u sportu, to je pobeda", rekao je Venger.

Da se prisetimo i njegove najveće uvrede na račun Murinja.

"Kada date uspeh glupim ljudima to ih ponekad čini još glupljim, umesto da budu pametniji".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.