Toto Skilaći o krizi Juventusa: Uprava napolje!

Izvor: Blic, 18.Feb.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toto Skilaći o krizi Juventusa: Uprava napolje!

Bivši napadač Juventusa i najbolji strelac Mondijala održanog 1990. godine Salvatore Toto Skilaći uveren je da za krizu rezultata torinske ekipe najveći krivac očajna uprava kluba.

Toto Skilaći tokom treninga pred revijalnu utakmicu održanu 2008. godine

"Klub je taj koji je kriv za probleme u kojima se tim Juventusa našao. Jednostavno, čitava priča je očajno vođena, a u upravi ne postoji niti jedna jedina osoba sposobna da preuzme stvari u svoje ruke na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način", rekao je Skilaći, dodavši da su i brojne povrede igrača imale udela u tome što je Juve eliminisan iz Lige šampiona i italijanskog Kupa, dok u Seriji A zaostaje čak 16 bodova za vodećim Interom.

Igrač koji je na Svetskom prvenstvu u Italiji postigao šest pogodaka i dobio zlatnu kopačku kao najbolji strelac tog turnira ističe da je menadžment Juventusa pogrešio što je za trenera stavio Ćiru Feraru a da je otkaz bio logična posledica, iako je stigao kasno.

"Ferari je nedostajalo iskustvo za jedan takav posao, nije trebalo da prihvati ponudu da vodi Juve u tom trenutku. Sa druge strane, Zakeroni je daleko iskusniji, osvojio je Skudeto sa Milanom, a kako ima još dosta da se igra nadam se da će Juventus uspeti da bude među četiri najbolje ekipe i (plasmanom u Ligu šampiona) spase sezonu. Naravno, za tako nešto je neophodno i da se najbolji igrači oporave od povreda", dodao je Toto Skilaći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.