Toti u Romi do 2014. godine

Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti u Romi do 2014. godine

Legenda Rome Frančesko Toti produžio je ugovor sa klubom do 2014. godine, a po završetku igračke karijere smeši mu se mesto u upravi.

Kako je prenio rimski list "Il tempo" Toti je već potpisao ugovor, a Roma će dogovor ozvaničiti verovatno sledeće nedelje.

Toti će po sezoni zarađivati pet miliona evra, a po novom ugovoru čeka ga mesto u upravi kluba odmah po završetku igračke karijere. Kapiten Rome se trenutno oporavlja od operacije kolena i očekuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se na teren vrati posle 14. novembra.

"Sve je gotovo, preostalo je da još samo naopštri pero i stavi potpis", rekao je Totijev lični trener Vito Skala.

Frančesko Toti svakako nije fudbaler koga treba posebno predstavljati. Debi za klub za koji navija od malih nogu ostvario je sa tek 16 godina kada ga je u prvi tim uveo Vujadin Boškov, a od 1992. godine do danas odigrao je preko 400 utakmica za "vučicu" postigavši 184 pogotka.

Od klupskih trofeja ima duplu krunu iz 2001. godine, još jedan Kup, kao i dva Superkupa, dok je sa reprezentacijom Italije 2006. godine osvojio SP u Nemačkoj. Toti je za Italiju od 1998. do 2006. godine odigrao 58 mečeva i postigao devet golova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.