Toti od leta direktor Rome

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti od leta direktor Rome

Frančesko Toti, kapiten fudbalera Rome, na kraju sezone završiće karijeru i postati direktor kluba, rekao je generalni menadžer Mauro Baldisoni.

Baldisoni je izjavio da će ‘Princ Rima’" najmanje narednih šest godina biti na funkciji direktora.

“Postoji šansa da nastavi da igra i posle juna, ali će rešiti predsednik Palota u razgovoru sa Frančeskom. Predsednik je već rekao da će Toti imati svoje mesto u klubu. Kod nas se ništa nije promenilo posle >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << poslednjih dešavanja, Toti će se vratiti u tim za sledeći meč”, rekao je Baldisoni.

Čelnik ‘Vučice’ ističe da klub nije pokazao nepoštovanje prema Totiju oko produžetka saradnje, iako bi igrač voleo da nastavi da igra.

Toti će u septembru proslaviti 40. rođendan, a celu karijeru proveo je u rimskom klubu za koji je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova. Sa rimskim klubom je osvojio jednu titulu prvaka Serije A i po dva Kupa i Superkupa Italije.

Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da pratite najaktuelnija sportska dešavanja na Arena kanalima postanite korisnik Arena Sport paketa.

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.