Toti mora na operaciju, van terena i do šest meseci

Izvor: Blic, 20.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti mora na operaciju, van terena i do šest meseci

Fudbaler Rome Frančesko Toti mogao bi da propusti početak sledeće sezone, pošto će morati na operaciju kolena, saopštio je danas klupski lekar.

Tridesetjednogodišnji napadač tokom većeg dela ove sezone imao je probleme sa povredama, a juče je povredio ligamente desnog kolena.

"Profesor Pjerpaolo Marijani će operisati Totija, kako bi rekonstruisao ligament. I ranije je u Romi bilo ovakvih povreda. Sećamo se slučaja Emersona i Euzebija di Frančeska, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se vratili na teren posle četiri meseca", rekao je klupski lekar Mario Broci.

Neki italijanski mediji navode da bi Toti, koji je 2006. godine slomio nogu, mogao da odsustvuje šest meseci.

"Malo sam uplašen, jer sam čuo da je nešto puklo. Ali, sigurno je da ću se vratiti jači", kazao je Toti pri dolasku u klupsku kliniku.

Roma je trenutno druga na tabeli Serije A, a šanse da pretekne Inter su umanjene, posle jučerašnjeg remija sa Livornom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Toti van terena četiri do šest meseci

Izvor: Press, 20.Apr.2008

Fudbaler Rome Frančesko Toti mogao bi da propusti početak sledeće sezone, pošto će morati na operaciju kolena, saopštio je danas klupski lekar..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.