Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 04:30

Totenhem

Ništa od Julijana Nagelsmana. 
Naime, Nemac je prvo sam odustao od Čelsija jer su intervjuisali i druge trenere, a Totenhem je ostao kao opcija. No, nije zadovoljan ovlašćenjima koje je dobio, niti pravcem u kome klub ide, a ni Sparsi nisu baš uvereni da je on pravi čovek za posao.
Mnogi smatraju da se Nagelsmanu ne žuri, on je na platnom spisku Bajerna, a nada se da bi mogao posle odlaska Anćelotija da usledi poziv iz Madrida.
Ko ostaje Totenhemu?
Tri imena su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << igri. Jedno je Luis Enrike koji ima ponudu reprezentacije Poljske, no, Španac je tek treći kandidat. Mnogo veće šanse da sednu na klupu „Pevaca“ u ovom trenutku imaju Arne Slot koji je pred titulom sa Fejenordom u Holandiji kao i Roberto De Zerbi iz Brajtona. Ovaj drugi je po ukusu navijača, ali navodno i Livija koji traži u novog sportskog direktora umesto Paratićija. Pominje se Pinto koji radi sa Murinjom u Romi, Li Djuks iz Brentforda, ali i prvi čovek sportskog sektora u Ajntrahtu, Nemac Kroše koji je radio sa Nagelsmanom u Red Bulu, a mogao bi da se preseli u Bajern, umesto Salihamidžića. 
Novi direktor treba da reši status Kejna kome ističe ugovor naredne sezone, da odluči šta će biti sa pozajmljenim igračima tipa Kuluševskog, ali i da osmisli prelazni rok koji bi Totenhem vratio u top četiri tima u Engleskoj, što će biti baš teška misija.
Priča se da Nagelsman nije bio ni zadov

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.