Totenhem zainteresovan za igrača Napolija

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem zainteresovan za igrača Napolija

Lorenco Insinje je fudbaler koji bi mogao da u letnjem prelaznom roku promeni sredinu.

Napoli ove sezone juri šampionsku titulu, vodiće veliku borbu posebno sa Juventusom sve do samog kraja prvenstva, a jedan od ključnih igrača u njihovom taboru bi mogao da bude Lorenco Insinje.

Ipak, i pored toga što je jedan od najstandardnijih ove sezone, Insinje bi mogao da napusti klub iz Napulja.

Engleski mediji prenose da bi Insinje mogao da pređe u Totenhem na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju ove sezone i to po ceni od 18 miliona funti.

Maurisio Poketino je veoma zainteresovan za njegove usluge, spreman je da plati navedenu sumu kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Da podsetimo, Totenhem ove sezone ima solidne šanse da osvoji Premijer ligu, možda i kao nikada u poslednjih 20-ak godina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.