Totenhem se pojačava u Kneževini?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem se pojačava u Kneževini?

Engleski mediji pišu da bi na 'Vajt Hart Lejn' ovog leta mogao da stigne jedan od najboljih fudbalera Monaka.

Želja menadžera 'Pevaca' Maurisija Poketina je Janik Fereira Karasko, saznaje 'Daily Star'.

Monako nema ništa protiv prodaje 21-godišnjeg hitronogog krilnog napadača, ali uprava Totenhema će morati da izdvoji 18 miliona funti za transfer, navodi pomenuti izvor.

Karasko je dete iz mešovitog, portugalsko-španskog braka, nejgovi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su u potrazi za boljim životom migrirali u Belgiju, a ovaj mladić se prošao sve reprezentativne selekcije 'Crvenih Đavola' i ove godine debitovao za A tim.

U Kneževinu je stigao iz Genka kao 16-godišnjak i iza sebe ima tri sezone u seniorskom fudbalu.

Pretdodna je bila najplodnija, zabeležio je čak 52 nastupa u svim takmičenjima i postigao 8 golova.

Pažnju šire fudbalske javnosti privukao je na velikoj sceni na 'Emiratima', u komišiluku 'Pevaca' u severnom Londonu, kada je u prvom meču 1/8 finala Lige šampiona ušavši sa klupe u sudijskoj nadoknadi zapečatio sudbinu Arsenala.

Ispostaviće se da je taj gol bio ključan za eliminaciju 'Tobdžija' iz elitnog takmičenja, čime je nesumnjivo pokupio simpatije navijača ljutog lokalnog rivala Totenhema.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.