Totenhem potvrdio: Kejnu stradali ligamenti

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem potvrdio: Kejnu stradali ligamenti

Engleski golgeter bi u najboljem slučaju mogao na teren za šest nedelja...

Totenhem je večeras potvrdio da je napadač ovog tima Hari Kejn povredio ligamente skočnog zgloba u utakmici četvrtfinala FA kupa protiv Milvola.

Sa Vajt Hart Lejna, međutim, nisu objavili koliko će njihov prvi strelac pauzirati.

Međutim, ukoliko se Kejn oporavi u narednih šest nedelja, mogao bi da se pojavi u polufinalu FA kupa protiv Čelsija koje je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 22. aprila, a taj datum mogao bi da bude i odlučujući za celu sezonu Pevaca.

Na zvaničnom Tviteru Totenhema večeras je saopšeno sledeće:

„Možemo da potvrdimo da je Hari Kejn doživeo povredu ligamenta skočnog zgloba desne noge tokom nedeljnog okršaja u FA kupu protiv Milvola. Povreda je slična onoj koju je napadač doživeo protiv Sanderlenda u sptemebru prošle godine, samo što je bol nešto manji. Hari će narednih dana biti pod nadzorom našeg medicinskog osoblja, koje će mu pomoći u rehabilitaciji u našem trining centru“, saopštili su Sparsi.

Bez obzira na sve, nema sumnje, ovo je ozbiljan udarac za Pevce.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.