Totenhem odbio ponudu Juventusa, neće dozvoliti izdaju!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 16:07

Totenhem odbio ponudu Juventusa, neće dozvoliti izdaju!

"Stara dama" poslala ozbiljnu ponudu na sever prestonice, ali...

Kako prenosi britanski "Telegraf", Juventus je poslao ponudu Totenhemu za usluge rekordnog pojačanja Sparsa Tanžija Ndombelea.

Francuski fudbaler je naleteo na gomilu problema od kako je minulog leta za rekordnih 60 miliona evra stigao iz Liona (francuski klub bi mogao da zaradi još 10 na ime bonusa), mučio se sa povredom, ali je imao i određenih nesuglasica sa trenerom Žozeom Murinjom, pa je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo tri utakmice u tekućoj godini.

Spekulisalo se da bi mogao da promeni sredinu, da je i Barsa zainteresovana za njegove usluge, a sada je interesovanje za Ndomebela pokazao i Juve.

Poslali su i ponudu u Severni London, ideja je bila da odrade još jednu trampu, pa bi put Sparsa krenuo Eron Remzi.

Bivši igrač Arsenala je jedan od najplaćenijih igrača "Stare dame", procenjuje se da zarađuje oko 450 hiljada evra sedmično, a u Torino je stigao kao slobodan igrač minulog leta.

Nije se preterano dobro snašao u Italiji, pa se često govorilo i o njegovom odlasku, ali Totenhem je odbio mogućnost trampe.

Navodno Murinjo pored svega ozbiljno računa na Ndombelea i klub još uvek nije spreman da se odrekne najskupljeg pojačanja u istoriji.

Remzi bi svakako mogao da naleti i na određene problema u slučaju da karijeru nastavi u Totenhemu, kako je dugi niz godina igrao za najvećeg rivala londonskog kluba, ekipu Arsenala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo hoće sjajnog Brazilca, poznata i cena!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020

Mogu li Sparsi da ga priušte?..Sinoć smo mogli da vidimo koliko problema ima odbrana Totenhema i jasno je da će prioritet kluba biti angažovanje pojačanja u zadnjoj liniji...Tako se na spisku Murinjovih želja našao sjajni štoper Sevilje Dijego Karlos...Brazilac je minulog leta stigao iz Nanta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.