Totenhem kao Feniks

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem kao Feniks



U "meču za infarkt", poslednjem u 8. kolu engleske premijer lige Totenhem i Aston Vila odigrali su nerešeno 4:4. Domaći tim, koji je slavio 125 godina postojanja, došao je do boda posle zaostatka od čak tri gola, 1:4. Junes Kabul postigao je poslednji gol na meču na isteku sudijske nadoknade.

Totenhem je došao u vođstvo golom Dimitra Berbatova u 20. minutu. Samo dva minuta kasnije izjednačio je Martin Laursen, da bi isti igrač doveo Vilu u vođstvo u 33. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu posle greške odbrane.

Kada je u 40 minutu Agbonlahor povećao na 3:1 sve je izgledalo gotovo, a mnogi su već počeli da žale Martina Jola, trenera Totenhema, kada je Gardner u 59. minutu postavio, činilo se, nedostižnih 4:1.

Deset minuta kasnije Čimbonda je smanjio na 4:2. Vreme je polako isticalo kada je nespretno reagovao Marlon Hervud i faulirao Derena Benta u šesnaestercu. Precizan sa bele tačke bio je kapiten Robi Kin. Igrao se 82. minut.

Bod slavljeniku doneo je Kabul u 92. minutu zakucavši loptu u rašlje gola Aston Vile.

Totenhem je i dalje u zoni ispadanja sa šest bodova iz osam utakmica. Vila je na sedam mečeva sakupila 11.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.