Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2020, 09:21

Totenhem i Škrinijar - zahuktava se: Prva ponuda 50.000.000 i bonusi, Inter traži deset miliona više

Pevci planiraju da završave dva posla do kraja

Totenhemovi planovi za desetak dana prelaznog roka uključuju još dve velike investicije – napadača i štopera.

Dok se na relaciji Napulj – London čeka rasplet u pregovorima za Arkadijuša Milika, Totenhemov direktor Stiven Hičen našao se sa agentom Milana Škrinijara u Milanu u sredu popodne kako bi razgovarali o mogućem angažmanu. Pre toga već su obavljeni inicijalni razgovori između >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva kluba gde su signali pozitivni, ali dogovora još nema.

Naime, Totenhem je na sto stavio prvu ponudu od 50.000.000 evra i bonuse, dok Inter traži deset miliona evra zajedno sa dodacima. I to će biti teži deo pregovora.

Ono što ne bi trebalo da bude problem jesu uslovi saradnje sa Škrinijarom. Iz okruženja slovačkog štopera već postoji određeno interesovanje da se transfer ostvari i samim tim očekuje se da će dogovor za platu i dužinu ugovora pasti brzo. Žoze Murinjo insistira na dovođenju štopera Škrinijarovih karakteristika kojeg bi upario sa Davinsonom Sančezom, jer mu je trenutno prinudni partner Erik Dajer.

Interu bi novac od eventualnog transfera Milana Škrinijara iskoristio za dva posla - prvi je kupovina Ngola Kantea iz Čelsija, za koga Čelsi traži minimum 80.000.000 evra kako bi dalje finansirao dovođenje Deklana Rajsa iz Vest Hema. Drugi Interov posao očekuje se da bude Nikola Milenković. Fjorentina za Blekija traži 40.000.000 evra, što je Nerazurima previše, pa će pokušati da smanje obeštećenje i u posao ubace jednog igrača.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.