Totenhem do tri boda sa igračem više

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem do tri boda sa igračem više

Fudbaleri Totenhema pobedom su otvorili novu sezonu Premijer lige, pošto su na Sent Džejms Parku bili bolji od Njukasla 2:0 (0:0).

  Ekipa Maurisija Poketina preuzela je kontrolu nad utakmicom od samog starta. Spursi i pored većeg poseda i više šuteva u okvir gola nisu uspeli da na pauzu odu sa makar minimalnim vođstvom.

Utakmica je praktično rešena na početku drugog dela igre, kada je u 48. minutu crveni karton dobio Džondžo Šelvi zbog namernog gaženja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dele Alija.

Gosti su poveli golom upravo Dele Alija u 61. minutu, koji je odlično reagovao na dobar centaršut Kristijana Eriksena i lagano poslao loptu u mrežu. Tim Maurisija Poketina je potvrdila tri boda golom u 70. minutu. Eriksen se ponovo upisao u strelce, ali je ovoga puta uposlio Bena Dejvisa, koji je matirao golmana Eliota.

A fully-deserved three points on the opening day after goals from @Dele_Alli and @Ben_Davies33 at St James' Park. GET IN! #COYSpic.twitter.com/KmAY32PdyW

Najbolji strelac lige iz prošle sezone Hari Kejn propustio je šansu da postigne stoti gol za Spurse jer je u završnici meča pogodio stativu.

Prvo kolo zatvoriće duel između Mančester Junajteda i Vesthema, a meč je na programu u nedelju od 17 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Totenhem pobedio Njukasl

Izvor: RTS, 13.Avg.2017

Fudbaleri Totenhema pobedili su u gostima Njukasl sa 2:0 u prvoj nedeljnoj utakmici prvog kola engleske Premijer lige. . Golove za londonski tim postigli su Dele Ali u 61. minutu i Ben Dejvis u 70, a asistent kod oba gola bio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.