Totenhem 2/2 – Son najbolji u septembru

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 12:31

Totenhem 2/2 – Son najbolji u septembru

Fudbaler Totenhema Hjung-Min Son proglašen je za najboljeg u Premijer ligi za mesec septembar.

Tokom devetog meseca u godini, Son je u elitnom rangu engleskog fudbala postigao šest golova na četiri meča i tako opravdano poneo epitet najboljeg.

Postigao je het-trik protiv Barnilja, dva gola u gradskom derbiju sa Arsenalom i vodeći pogodak u sad već čuvenom meču i pobedi nad Liverpulom.

Totenhem je zahvaljujući njegovoj sjajnoj formi od mogućih 15 osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 13 bodova, a reprezentativac Južne Koreje može da se zahvali i treneru Postekogluu koji ga je sa levog krila prebacio na napadača.

Son je pre ovoga poslednji put osvojio ovu nagradu u oktobu 2020. godine, a sada ju je dobio po četvrti put u karijeri.

Podsetimo, ovo je drugi put u nizu da su igrači Totenhema dobili to priznanje ove sezone u Premijer ligi. Prethodno je najbolji u avgustu bio Džejms Medison.

Totenhem je trenutno lider u Premijer ligi sa 20 poena koliko ima i Arsenal. Treći je Siti sa 18, dok Top 4 zaokružuje Liverpul sa 17 bodova.

naredni meč ih očekuje kroz 10 dana kada će igrati protiv Fulama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.