Totalni anonimus i debitant na grend slemovima izbacio Lajovića na startu Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:57

Totalni anonimus i debitant na grend slemovima izbacio Lajovića na startu Vimbldona

Duci stao posle drugog seta.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Vimbldona, pošto je na startu izgubio od 164. igrača sveta, Britanca Jana Čolinskog sa 3:1 (5:7, 7:6(4), 6:2, 6:2).

Meč je trajao dva sata i 35 minuta, a na kraju je posle preokreta od našeg tenisera bio bolji debitant na grend slemovima, koji se u Londonu našao zbog specijalne pozivnice.

Lajović je uz dosta muke osvojio prvi set (7:5) protiv 164. reketa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planete, a u drugom je propustio priliku da duplira prednost, pošto je u taj-brejku izgubio sa 7:4.

U naredna dva seta je Lajović "nestao" sa terena, pošto je oba izgubi osa po 6:2.

Čoinski će u drugom kolu igrati protiv 17. nosioca, Huberta Hurkača iz Poljske, koji je Španca Alberta Ramosa pobedio sa 6:1, 6:4, 6:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.