Totalna rekonstrukcija Zvezde

Izvor: Glas javnosti, 28.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalna rekonstrukcija Zvezde

Minulu sezonu na „Marakani“ će želeti što pre da zaborave. Crvena zvezda je ostala bez oba trofeja u domaćim takmičenjima, propustila odličnu priliku da se preko Rendžersa plasira u Ligu šampiona, potom bez osvojenog boda završila učešće u grupi UEFA kupa.

Činjenica je da najtrofejnijem srpskom klubu predstoji rekonstrukcija, ali čini se da će ona početi tamo gde je najmanje potrebna - na mestu trenera. Mladi strateg Aleksandar Janković tokom proleća uspeo je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << izbori sa brojnim pritiscima, unapredio je igru i zaslužio podršku navijača, ali sve to, izgleda, nije dovoljno... Odgovor o Jankovićevoj sudbini na klupi Zvezde trebalo bi da bude poznat do kraja nedelje, dok je situacija s igračkim kadrom nešto drugačija.

Najbliži odlasku su kapiten Dejan Milovanović (Juventus, Sampdorija, Dinamo Kijev, Olimpijakos...), potom iskusni Ognjen Koroman, Nenad Milijaš (Majorka) i Segundo Kastiljo (Juventus). Ukoliko dobiju adekvatne ponude, „crveno-beli“ se verovatno neće dvoumiti da li da puste Dušana Bastu, Ivana Ranđelovića, Đorđa Tutorića (Sparta Prag), Nenada Jestrovića...

Za letnji prelazni rok predsednik Toplica Spasojević najavio je da će klub raspolagati fondom od pet miliona evra. Već uveliko se nagađa da će taj novac biti utrošen na dovođenje napadača Somea iz Bežanije i Princa Tagoe iz Gane, dok je „javna tajna“ da golman Napretka, Saša Stamenković, ima potpisan predugovor s „crveno-belima“. Kao moguće novajlije, pominjani su još mladi reprezentativac Nikola Petković, Nebojša Prtenjak (Mladost), Brazilac Edgar iz Portoa...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.