Tošić uz radnu dozvolu na korak od Mančestera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić uz radnu dozvolu na korak od Mančestera

BEOGRAD - Najbolji fudbaler Partizana Zoran Tošić završio je najgori deo posla kada je u pitanju transfer u englesku Premijer ligu, pa je posle danas dobijene britanske radne dozvole korak bliže prelasku u Mančester junajted!

Transfer Tošića u Mančester junajted bila je jedna od glavnih tema u proteklih nedelju dana, a u redovima zvaničnog pravka Evrope strahovali su da okretno krilo crno belih neće moći da dobije neophodne papire jer ne ispunjava kvalifikacije potrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za radnu dozvolu.

Preme engleskim propisima fudbaler mora da u toku godine odigra 75 odsto mečeva za svoju nacionalnu selekciju, a kako Tošić nije sakupio dovoljan procenat Mančester je morao da interveniše.

Najpre je menadžer ser Aleks Ferguson najavio da će lično garantovati za Tošićevu dozvolu, a jutros su predstavnici Junajteda uspeli da na sastanku u Šefildu dobiju radnu dozvolu za srpskog reprezentativca.

Kako je najteži deo posla obavljen, birtanski mediji prenose da je zvanični prvak Evrope spreman da za osam miliona funti angažuje Tošića u januaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.