Tošić utišao Čair, Partizan brani trofej! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić utišao "Čair", Partizan brani trofej! (video)

Drugi put u poslednje tri sezone za trofej u Kupu Srbije igraće Partizan i Crvena zvezda. Branilac trofeja remijem u Nišu obezbedio plasman u finale.

Petu godinu zaredom fudbaleri Partizana igraće u finalu Kupa Srbije, a drugi put u poslednje tri sezone za rivala će imati Crvenu zvezdu.

Partizan je u revanš susretu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polufinala Kupa Srbije remizirao sa Radničkim 1:1 (0:0), pa je sa ukupnih 2:1 obezbedio plasman u finale i šansu da se naredne nedelje ponovo bori za trofej u najmasovnijem takmičenju.

Golove pogledajte OVDE!

Radnički: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković (od 83' Nikodijević), Đorđević – Drinčić, Bondarenko (od 68' Noma) – Stojanović, Ranđelović, Grbić – Haskić



Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić (od 88' Smiljanić), Pantić (od 93' Georgijević), L. Pavlović (od 82' Ilić) - Rikardo

Utakmica na stadionu "Čair" opravdala je očekvanja, pošto smo u većem delu susreta gledali borbu u kojoj je lepota fudbalske igre trpela zbog rezultatskog pritiska koji su imala oba tima.

Tokom prvog poluvremena gotovo i da nije bilo prilika za postizanje gola. Danilo Pantić je u dva navrata pretio Borivoju Ristiću, dok se golman Partizana na najvećem iskušenju našao posle udarca Lazara Ranđelovića.

Nastavak susreta doneo je više uzbuđenja i golove.

Utakmica se otvorila u 75. minutu kada je Saša Stojanović iskoristio priliku u kojoj se našao i doveo domaće u vođstvo!

Samo minut kasnije Nikola Drinčić igra rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudija Lazar Lukić ne pokazuje na belu tačku uprkos protestima gostujuće ekipe.

Pet minuta nakon vodećeg gola Radničkog usledio je hladan tuš za domaće. Rikardo uspeva da uputi centaršut sa leve strane, a Zoran Tošić loptu šalje u mrežu za erupciju oduševljenja među pristalicama crno-belih.

U završnici je Nikodijević laktom udario Strahinju Pavlovića bez lopte, a arbitri su ga kaznili javnom opomenom.

Do kraja susreta nije bilo golova, tako da je Partizan remijem u Nišu obezbedio plasman u finale Kupa Srbije koje će biti odigrano 23. maja na "Čairu".
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bambi Tošić potpisao Stojkovićevu osvetu Radničkom! Partizan uz ulaznicu za finale dobio i Lazara Pavlovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2019

Čair nije pao - Partizan se nije dao. Radnički je sačuvao oreol nepobedivog tima na niškom stadionu, ali je ostao bez ulaznice za finale Kupa Srbije. Za osam dana na ovaj stadion vraća se Parni valjak da brani pehar koji već tri sezone krasi njegovu trofejnu salu. Iako igrom nije oduševio, branilac...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan "pokvario planove", gde će se igrati finale?

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019

Nema dileme da bi "Čair" bio domaćin da je Radnički prošao u finale, ali nakon ovakvog raspleta niko ne može da garantuje da će Niš zadržati domaćinstvo...Početkom novembra prošle godine Takmičarska komisija FS Srbije donela je odluku da finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 bude odigrano...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Radnički - Partizan 1:1

Izvor: Mondo, 15.Maj.2019

Partizan se plasirao u finale Kupa Srbije posle remija u Nišu (1:1) u kom su golove postigli Stojanović i Tošić. Za trofej masovnijeg domaćeg takmičenja igraće protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.