Tošić potkresao Krila u Samari (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić potkresao Krila u Samari (VIDEO)

Igrao se 64. minut kada je posle odličnog duplog pasa Tošić laganim korakom ušao u kazneni prostor i rutinski zatresao mrežu kluba iz Samare. To mu je bio prvenac ove sezone

Ako se po jutru dan poznaje, onda ekipu CSKA i Zorana Tošića čeka lepa sezone, a navijači će imati dosta razloga da se raduju. Armejci su kao gosti u Samari savladali Krila Sovjetov sa 2:0 u utakmici drugog kola ruske Premijer lige, a prvi gol dao je upravo Tošić.

Dosta dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su Moskovljani kontrolisali utakmicu od samog početka, videlo se da odmah da su znatno kvalitetnija ekipa, ali im je nedostajala bolja igra u završnici u prvom poluvremenu.

Ipak, na sreću navijača CSKA, to se promenilo u nastavku utakmice, kada su i pala oba gola, a gosti osigurali bodove na nezgodnom gostovanju.

Igrao se 64. minut kada je posle odličnog duplog pasa Tošić laganim korakom ušao u kazneni prostor i rutinski zatresao mrežu kluba iz Samare. To mu je bio prvenac ove sezone.

Konačan rezultat postavio je Natho u 71. minutu iz penala, a prethodno je u kaznenom prostoru domaće ekipe oboren Alan Džagojev.

RUSIJA – PREMIJER LIGA, drugo kolo:

Petak:

Krila Sovjetov – CSKA Moskva 0:2 (0:0)

/Tošić 64, Natho 71pen/

Subota

15.00 Ufa – Rostov

17.30 Dinamo Moskva – Mordovija

20.00 Terek – Kuban

Nedelja:

12.30 Ural – Zenit

16.00 Rubin – Amkar

19.00 Krasnodar – Spartak

Ponedeljak:

19.00 Anži - Lokomotiva

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TOŠIĆ KOMANDUJE ‘ARMIJOM': Srbin poveo CSKA ka pobedi u Samari (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015

Moskovski CSKA je u prvom meču 2. kola Premijer lige Rusije trijumfovao sa 2:0 protiv ekipe Krila Sovjetov i to na gostovanju u Samari, a jedan od najzaslužnijih za taj trijumf bio je srpski reprezentativac Zoran Tošić.. . Nekadašnji igrač Partizan otključao je bravu borbene domaće ekipe golom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.