Tošić otvorio račun u Kini

Izvor: Mondo, 18.Avg.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić "otvorio račun" u Kini

Iskusni srpski štoper dao je prvi gol u dresu Gvangdžoua RF.

Reprezentativac Srbije Duško Tošić zatresao je mrežu u subotnjoj utakmici 19. kola kineske Superlige između Gvangdžoua RF i Čangčun Jataija.

Gosti su poveli u 12. minutu preko Nigerijca Odiona Igala, izjednačio je Brazilac Urso Žunior u 28, a Tošić doneo preokret u 38. minutu, kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru i iz gužve postigao svoj prvi pogodak u dresu "plavih lavova".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Srpski veteran ovog leta je iz Bešiktaša prešao u Gvangdžou RF, trenera Dragana Stojkovića Piksija, a nakon Mundijala u Rusiji nastupio je na četiri od osam prvenstvenih mečeva (Stojković uvek mora da izostavi jednog od četvorice stranaca).

Prošle sezone u turskom šampionatu je dao čak pet golova, čime je postavio lični rekord.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.