Tošić odlazi iz Sošoa

Izvor: B92, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić odlazi iz Sošoa



Reprezentativac Srbije Duško Tošić blizu je odlaska iz Sošoa. Kako prenose francuski mediji, vlasnik kluba je ipak rešio da proda srpskog fudbalera.

"Postignut je dogovor, mogu da napustim Sošo. U stvari, sigurno odlazim. Što se obeštećenja tiče bili su silni milioni u opticaju. Pričalo se o pet miliona, nagađalo se mnogo, cene su bile i nerealne, a ja zaista ne vidim razloga da se petljam gde mi nije mesto. Bitno je da sam oslobođen. Sošo je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sumu obeštećenja, stavio sve na papir", kaže Tošić.

Nekoliko timova je u konkurenciji, a Tošić ističe da će sigurno ove sezone igrati u Ligi šampiona. Roma i PSV Ajndhoven traže defanzivnog fudbalera, Štutgart se takođe još pojačava, Olimpik iz Marseja je već pokazivao interesovanje., kao i Verder.Gde će srpski fudbaler, pokazaće naredni dani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.