Tošić: Realno, prvenstvo je gotovo

Izvor: B92, 15.Apr.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Realno, prvenstvo je gotovo

Posle kiksa u meču sa Novim Pazarom (0:0), fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić smatra da je prvenstvo odlučeno i da će Partizan sačuvati deset bodova prednosti.

"Realno, sada smo suviše daleko iza Partizana i teško je verovati da ćemo ipak moći da napravimo čudo. Deset bodova zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na šest kola pre kraja je preveliki minus, pogotovo kada se zna da večiti rival ima znatno lakši raspored do kraja", izjavio je Tošić za "Večernje novosti".

„Razlog što smo u ovakvoj situaciji jeste taj nesrećni zaostatak iz jesenjeg dela sezone, na koji smo se sada nažalost vratili. Naravno, i ova dva remija protiv Radničkog i Novog Pazara su uticala, jer da nam se kiksevi nisu desili sada bismo bili na šest bodova i imali bismo pravo da verujemo u preokret, mada bi i toliki minus bilo teško nadoknaditi", dodao je Tošić.

Tošić kaže da izostanak Evandra, Kadua i Lazovića nije izgovor za loše izdanje u Novom Pazaru.

„Nema alibija, bez obzira na to ko izađe na teren, svi moramo da shvatimo da se fudbal ne igra samo protiv Partizana. I na drugim utakmicama se osvajaju bodovi i to oni koji često rešavaju pitanje šampiona. U redu, jeste se Pazar branio agresivno i sa svih 11 igrača, ali baš na tako vrućim terenima i protiv motivisanih rivala mi moramo da pokažemo kvalitet. Načini za probijanje bunkera postoje, samo je potrebno da ih primenimo u svojoj igri jer je alarmantno to što smo sa dva teška gostovanja doneli samo dva boda i nismo uspeli da postignemo gol. Ako hoćemo trofeje i dominaciju, takve situacije ne smeju da nam se ponavljaju", zaključio je Tošić za "Novosti".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.