Tošić: Moramo da meljemo i u malim utakmicama

Izvor: B92, 13.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Moramo da "meljemo" i u "malim" utakmicama

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić žali nakon oproštaja od Evrope zbog remija u Hagu.

Partizan je osvojio osam bodova u Grupi L Lige Evrope, jedan manje od AZ Alkmara protiv koga su crno-beli ispustili vođstvo od 2:0 u poslednjih desetak minuta.

"Tih nekoliko minuta nas je odbvojilo od, slobodno mogu da kažem, fenomenalne polusezone", rekao je Tošić nakon pobede nad Astanom.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se oprostili od Evrope u velikom stilu – sa 4:1 pred "grobarima".

"Odradili smo sve što je bilo do nas. Odigrali smo dobru utakmicu od prvog minuta, bili smo svesni da je Astana van ritma, bilo su u obavezi da odigraju, a mi smo to od prog minuta iskoristili i želeli što pre da pokrenemo utakmicu u našem smeru. Posle je sve bilo lakše. Držali smo dobar ritam 90 minuta, trudili se i zasluženo pobedili, a mogli i ubedljivije".

Partizan je po ko zna koji put ove sezone pokazao da ima kvalitet ali da je problem motivacija u "manjim" utakmicama.



"Kada analiziramo velike utakmice koje smo igrali, mislim da su one izvukle najbolje od nas i to treba nekako da prebacimo na one "na papiru" manje utakmice. Da i njih uvek shvatamo ozbiljno i da "meljemo" od prvog minuta. To je ono što treba da radimo od proleća i biće to dobro".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GROBARI BAŠ TO ČEKAJU: Tošić najavio VELIKU PROMENU na proleće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 01:08

Crno-beli trijumfalno završili takmičenje u Ligi Evrope...Zoran Tošić, krilo Partizana, ocenio je da je crno-belima u jesenjoj polusezoni nedostajalo upravo ono što su prikazali protiv Astane. Naime, bivši reprezentativac Srbije je ocenio da su mnogo slabije igrali "manje mečeve" i da to od proleća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.