Tošić: Lakše pred navijačima u Čikagu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Maj.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Lakše pred navijačima u Čikagu

Stavljena je tačka na pobedu nad Jamajkom (2:1), od srede predveče reprezentativci Srbije pripremaju se za naredni – prijateljski meč sa Panamom.
(FOTO: D. Žarković)
Igra i oscilacije u okršaju sa selekcijom Vinija Šefera još su tema među „orlovima“.
Bilo je teško za igru, ali prvo poluvreme smo odigrali dobro, postigli smo istina samo dva gola. Pokušavali smo kroz pas da dođemo do gola, imali još šansi ali ih nismo iskoristili. Jedna mala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nonšalantnost nas je koštala, ali smo opet kontrolisali igru. Bitno je da se niz pobeda nastavlja – istakao je Zoran Tošić.
Naredni rival je Panama u Čikagu.
Imamo još tri dana i za odmor i za rad… Panama je sigurno jača ekipa od Jamajke. Bitno je da i tu utakmicu počnemo maksimalno agresivno kao protiv Jamajke i očekujem novu pobedu. Znam da u Čikagu ima mnogo naših ljudi i da je mnogo lakše igrati kad su tribine pune. To je sigurno još jedan motiv za nas – zaključio je Tošić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.