Toronto - Ana u četvrtfinalu

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto - Ana u četvrtfinalu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Torontu.

 Ana je u noći između četvrtka i petka u trećem kolu savladala Slovenku Polonu Hercog sa 2:0, u setovima 6:2, 6:3.

Ivanovićeva je u njihovom drugom međusobnom duelu do prve pobede došla posle 69 minuta igre.

Meč je počeo loše po Ivanovićevu, pošto je Hercog prva stigla do brejka i povela sa 2:1, ali je srpska teniserka od tog trenutka zaigrala znatno bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezala šest gemova, od čega je triput napravila brejk, i povela sa 1:0 u setovima.

U drugom setu Ivanovićeva je dvaput oduzela servis rivalki, koja je samo jednom uspela da uzvrati istom merom, te je tako šesta teniserka sveta na WTA rang listi prilično lako izborila plasman u narednu rundu.

Ivanovićeva će se u četvrtfinalu turnira u Torontu sastati sa Belindom Benčić iz Švajcarske, koja je u trećem kolu pobedila Nemicu Sabine Lisicki sa 2:1, u setovima 6:1, 1:6, 7:6 (3).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.