Torino ubedljiv, Sampdorija i Udineze slavili

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino ubedljiv, Sampdorija i Udineze slavili

Fudbaleri Torina savladali su sa 3:0 ekipu Kijeva u meču 26. kola italijanske Serije A. Pobede su upisali još i Udineze i Sampdorija, dok su Đenova i Frozinone remizirali.
Beloti, Rinkon i Zaza bili su strelci za Torino u ubedljivoj pobedi nad Kijevom. Ekipa Valtera Mazarija je upisala 41 bod i nalazi se na sedmoj poziciji na tabeli.

Kijevo se nalazi na samom zaćelju na tabeli sa svega deset >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojenih bodova.
Fabio Kvaljarela je sa dva gola u prvih deset minuta meča doneo pobedu Sampdoriji protiv SPAL-a. Do počasnog gola i konačnih 1:2 domaćin je došao golom Kurtića u sudijskoj nadoknadi meča. 
Sampdorija je osma na tabeli sa 39 bodova, dok je SPAL 16. sa 23.
Udineze je savladao Bolonju kao domaćin sa 2:1. Strelci za domaću ekipu bili su De Paul i Puseto, dok je jedini gol za goste postigao Palasijo.
Udineze je upisao 25 bod i nalazi se na 15. mestu tabele, dok je Bolonja 18. sa 18 bodova.
Đenova i Frozinone su odigrali bez bodova, pa se nakon 26 mečeva nalaze na 12. odnosno 19. mestu. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Serija A - Neuništivi Kvaljarela rešetao u Ferari, Miha izgubio u Udinama! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019

"Eta-Beta" se izjednačio na listi strelaca Serije A sa Ronaldom...U terminu od 15 sati, danas su odigrane tri utakmice 26. kola italijanske Serije A...Sampdorija je osvojila sva tri boda u Ferari gde je savladala Spal sa 2:1. Igrač utakmice bio je Fabio Kvaljarela koji je golovima u četvrtom i 11....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.