Torino pao posle isključenja, Zenit sa dva gola prednosti putuje u Italiju

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino pao posle isključenja, Zenit sa dva gola prednosti putuje u Italiju

Fudbaleri Zenita slavili su protiv Torina u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope sa 2:0.

Zenit se dosta mučio protiv Torina na svom terenu, ali su se "bikovi" potvrdili da olakšaju posao domaćoj ekipi pošto je Benasi u dva navrata oštrim startovima zaradio po žuti karton, ap je u 28. minutu morao da napusti igru.

Deset minuta kasnije Zenit dolazi do vođstva nakon šuta Smolnjikova nakon kojeg je Padeli morao da odbije loptu, ali to nije učinio dovoljno dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako bi otklonio opasnost, pa je na nekih sedam, osam metara natrčao Aksel Vicel koji je doneo 1:0.

Potvrda dobre igre i nadmoći došla je u 53. minutu kada su Hulk i Dani razmenili dva dupla pasa, a Portugalac je zatim pogodio stativu od koje se lopta odbila u noge defanzivca Domenika Krišita koji je iz prve zatresao mrežu za konačnih 2:0.

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović odigrao je svih 90 minuta za Torino.

Liga Evrope, osmina finala, prvi mečevi:

Zenit - Torino 2:0 (1:0)

(Vicel 38, Krišito 53)

19.00 Briž - Bešiktaš

19.00 Dnjepar - Ajaks

19.00 Volfsburg - Inter

21.05 Everton - Dinamo Kijev

21.05 Fjorentina - Roma

21.05 Napoli - Dinamo Moskva

21.05 Viljareal - Sevilja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi u Firenci, pobede Sevilje i Napolija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2015

Fudbaleri Zenita savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Torina sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope...Ruski klub je, čini se, obezbedio dovoljnu zalihu pred revanš i na korak je od plasmana u četvrtfinale...Po gol u oba poluvremena bili su dovoljni za sigurnu pobedu domaćina,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.