Torino dočekao Ronalda - 2:0 u derbiju!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino dočekao Ronalda - 2:0 u derbiju!

Portugalac je odigrao prvi takmičarski meč na Alijanc stadionu kao domaći igrač. Lacio je gostovao, a Sergej Milinković Savić igrao do finiša.

Poslednji put kada je igrao u Juventusovom domu, Kristijano Ronaldo bio je gost i dao je gol čuvenim "makazicama", za aplauz celog stadiona.

Ovog subotnjeg popodneva, navijači "Stare dame" dočekali su ga kao novu zvezdu svog tima, od koje očekuju da ove sezone konačno vrati trofej Lige šampiona u Torino. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Današnje "upoznavanje" proteklo je odlično, za obe strane: JUVENTUS - LACIO 2:0 (1:0)!

Miralem Pjanić šutirao je snažno sa ruba šesnaesterca za 1:0 u 30. minutu, a Mario Mandžukić je u 75. pogodio na Ronaldovu asistenciju. Portugalac je imao dobru šansu da kazni Tomu Strakošu za lošu intervenciju, ali ga je lopta pogodila u petu, što je Hrvat istrčao i poslao je u mrežu za drugu pobedu šampiona Italije u dva odigrana kola.

"CR7" se i dalje navikava na Seriju A, ali uz svoju uobičajeno ogromnu želju i odlične saigrače, neće dugo čekati svoj prvi gol u Seriji A. Sledeću priliku za to imaće na gostovanju Parmi, 1. septembra.

Srpski vezista Sergej Milinković Savić, koji se ovog leta često dovodio u vezu sa Torinezima, igrao je za goste do 79. minuta, kada se na klupi pridružio Dušanu Basti. Njihov tim je doživeo drugi poraz na startu sezone, posle neuspeha protiv Napolija na Olimpiku, u prvom kolu.

Rimljani su prošle sezone u Torinu prvi put pobedili Juventus od 2002. godine, ali su ove večeri ipak bili daleko od takvog podviga.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.