Tores dve sezone na pozajmici u Milanu

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores dve sezone na pozajmici u Milanu

Tores (30) nije ispunio očekivanja u redovima kluba sa Stamford Bridža, iako je Čelsi u januaru 2011. godine za njegov prelazak iz Liverpula platio 50 miliona funti, što je tada bio rekordan transfer u britanskom fudbalu.

"Čelsi i Milan dogovorili su uslove za dvogodišnju pozajmicu Fernanda Toresa. Sada sledi da on dogovori lične uslove sa italijanskim klubom kada prođe lekarske preglede", saopštio je Čelsi na klupskom sajtu.

Svojevremeno jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << evropskih napadača odigrao je za Čelsi tokom tri sezone 172 utakmice i postigao samo 45 golova u svim takmičenjima.

Tores je karijeru počeo u Atletiku iz Madrida, odakle je 2007. prešao u Liverpul i sa uspehom igrao četiri sezone.

Za nacionalnu reprezentaciju Španije Tores je odigrao 110 utakmica, uz 38 postignutih golova, i bio je član tima koji je osvojio dve evropske i jednu titulu svetskog šampiona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tores uzeo Pipovu devetku: Vratiću Milan u Ligu šampiona, možda ostanem duže od dve godine

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2014

Stigao je! I nije mogao da bude bolji poklon navjačima Milana od – Fernanda Toresa. Adrijano Galijani je završio još jedan ozbiljan posao u letnjem prelaznom roku samo dva dana pre kraja doveo među Rosonere reprezentativca Španije...Što je najvažnije – besplatno. Jer, Čelsi je prosledio napadača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.