Tores će biti golgeter broj jedan

Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores će biti golgeter broj jedan

Fernando Tores

Nemanja Vidić je prošle sezone poneo laskavo priznanje najboljeg igrača Mančestera, a srpski reprezentativac ima sasvim dobre šanse da i u novom ciklusu bude među najboljim fudbalerima na Ostrvu. Britanske kladionice već su ponudile kvote na najrazličitije stvari, a kada je reč o strelcima, kandidat broj jedan za slavljenika u maju je Fernando Tores.

Prvi strelac Liverpula ima za sobom fantastičnu sezonu. Bez obzira što je dobar deo utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << propustio zbog povrede, bio je najveća opasnost u taboru „crvenih" i zato se od njega i u narednoj godini očekuje da ponovi isto. Kvota na Toresa je 3.25, a daleko iza njega nalaze se Didije Drogba (8.50) i Nikolas Anelka, nosilac titule strelca prethodne sezone (12). Zanimljivo da pojačanja Mančester junajteda Majkla Ovena nema među deset najvećih kandidata za strelca sezone.

Kada je reč o klađenju za igrača sezone, najveće šanse daju se dvojici veznih igrača, Mišelu Esjenu iz Čelsija i Stivenu Džerardu iz Liverpula. Kvota na njih je ista (6.00), Tores iz Liverpula je treći, a Vejn Runi iz Mančester junajteda i Frenk Lampard iz Čelsija su iza njih. Nemanja Vidić, kao najbolji igrač šampiona Engleske u prošloj sezoni kotira se sasvim solidno, na 12. je mestu sa kvotom od 25.00.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.