Torcida predložila ovce za članove Nadzornog odbora Hajduka

Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torcida predložila ovce za članove Nadzornog odbora Hajduka

Navijači Hajduka iz Splita nastavili su sa prepucavanjem sa gradonačelnikom Željkom Kerumom i predsednikom kluba Joškom Svagušom, a najnoviji povod bili su članovi Nadzornog odbora Hajduka koje je predložio Kerum.

Članovi Torcide oko podneva su došli ispred klupskih prostorija i na travnjak izveli pet ovaca, a komentarišući performans kratko su objasnili medijima da njihovi kandidati nisu ništa lošiji od predloženih.

"U pitanju je mali deoničar koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predložiti svoju listu kandidata. Naši kandidati imaju iste kvalitete i fudbalsko iskustvo kao članovi koje je predložio Kerum, a odgovara im i školska i stručna sprema", rekli su navijači Hajduka.

Veb sajt Index.hr prenosi da je prvi čovek kluba Joško Svaguša stidljivo posmatrao čitav događaj iz kancelarije na prvom spratu, kao i da je zvanična reakcija uprave kluba izostala.

Posle pola sata ispred klupskih prostorija pojavila se i policija koja nije imala razloga da interveniše, dok su fudbaleri koji su u međuvremenu počeli da izlaze sa stadiona odvedeni drugim putem do autobusa koji ih je vozio na prijateljsku utakmicu protiv Primorca iz Biograda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.